Murat ÇAKIR - Müdür Yardımcısı

01.01.1984 tarihinde Bakırköy de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Haznedar Abdi İpekçi İlköğretim okulunda okuduktan sonra lise öğrenimini Tozkoparan Teknik ve Endüstri Meslek lisesinin Teknik lise kısmının Bilgisayar Yazılım bölümünden okul birinciliğiyle mezun olmuştur.Aynı yıl  OSYM’ce yapılan sınavda Türkiye genelinde ilk 1000 içersinde yer alarak Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar sistemleri Bölümünde lisans eğitimi tamamlamıştır. 2007 yılında Bakırköy Yahya Kemal Beyatlı Anadolu lisesinde Bilgisayar öğretmeni olarak atanmıştır ve görevini sürdürmektedir.İyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve 2 kız çoçuğu babasıdır.

-Gazi ÜniversitesiYabancı diller okulundan hazırlık eğitim (1 yıl level professional)

-Bilgisayar Mimarisi ve Kullanıcı Desteği Sertifikası

-Sistem Yöneticiliği Sertifikası