Hayrettin AKILLI - Müdür

1969 Giresun /Espiye doğumluyum.Sırasıyla Espiye´de ilkokul ,ortaokul ve liseyi bitirerek , İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya bölümünde lisans ve aynı bölümde yüksek lisansımı tamamladım. 1992 yılında öğretmenlik mesleğine Diyarbakır´da başladım. İstanbul´da, Kağıthane Ziya Paşa İlköğretim Okulu´nda öğretmen ve müdür vekilliği , Bahçelievler Öğretmenevi´nde Müdür Yardımcılığı , Bakırköy Öğretmenevi´nde Müdür Vekilliği , Zeytinbunu İhsan Mermerci Lisesi´nde Müdür yardımcılığı , Gaziosmanpaşa Mevlana Anadolu Lisesi´nde Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Vekilliği görevlerinde bulundum.

14/07/2016 tarihinde Bakırköy Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi´ne müdür olarak atandım. Evli ve üç çocuk babasıyım.