Nis

Demokrasiye geçişin ilk adamlarındı bir meclisin açılması ve bu kıymetli günü Atatürk ülkenin en kıymetlilerine, çocuklara armağan etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun. Bu kutlu günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz.Ruhları şad olsun

Nis

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Kanunun yürürlüğe girmesi, ülkemizde kişisel verilerin korunması alanında yeni bir dönemin başlamasına neden olmuştur. 1 Eylül 2018 tarihli ve 30522 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan MEB Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğinde yapılan düzenleme ile "Kişisel Verileri Koruma Kulübü" kurulması ve 7 Nisan gününün "Kişisel Verileri Koruma Günü" olarak kutlanması kararlaştırılmıştır.

Kişisel Veri Nedir ve veri toplayan kişi ya da kurumların sorumlulukları nelerdir, ne suçtur ne suç değildir gibi ayrıntılı bilgi edinmek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz.

50 SORUDA KİŞİSEL VERİ SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.dönem 1.sınavlar için telafi sınavları ekteki program dahilinde uygulanacaktır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. yılı olsun.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan aziz şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Bu vatan size minnettar.

Öğrencilerimizin hazırladığı resim sergisi için Resim öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi Matematik Zümresi

14 MART DÜNYA Pİ GÜNÜ'nüzü kutlar

Mrt

Bilim ve Teknoloji Haftası nedir?

Türkiye'de her yıl 08-14 Mart haftasında kutlanılan Bilim ve Teknoloji Haftası ülkemizin bilgi toplumu oluşturma çalışmaları kapsamında önemli bir etkinliktir. Türk Tarih Kurumu'nun 66 sayılı, 30.04.1998 tarihli kararıyla, “Bilim ve Teknoloji” haftası olarak özel haftalar arasına eklenmiştir.

Mrt

Değerler ve Medeniyet Kulübü öğrencilerimiz Din Kültürü öğretmenimiz Zara Türk rehberliğinde öğrencilerimize dini ve manevi değerlerimizi aşılamak amacıyla Eyüp Sultan Camii ziyareti yaptı.

Öğretmenimize bu organizasyon için teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yılı kutlu olsun.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. sınav takvimi aşağıdaki şekilde uygulanacaktır.

Sınav programına pdf dosya olarak erişmek için tıklayın.

Mrt

Tüm kadın öğretmenlerimizin, kadın çalışanlarımızın, kadın velilerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun... #8martdünyakadınlargünü

Okul Aile Birliğimizin değerli kadın üyeleri, değerli kadın öğretmenlerimiz için harika bir sofra hazırladı. Bu güzel hazırlık icin kendilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığının yönlendirmesiyle 1. dönemin son haftasında bütün okullar öğrencilerle çeşitli faaliyetler gerçekleştirdi.

Biz de keyifli bir hafta geçirerek dönemi tamamladık.

Ara

20-27 Aralık Mehmet Akif'i anma haftası sebebiyle Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenledik. Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mehmet Akif Ersoy 27 Aralık 1936'da Beyoğlu'ndaki Mısır Apartmanı'nda 63 yaşında vefat etti.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2. sınav takvimi, aşağıda belirtildiği şekliyle uygulanacaktır.

Sınav programını pdf olarak indirmek için  tıklayın.

*Tüm öğrencilerimize başarılar , öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz.

Ekm

29 Ekim 1923'te bu topraklarda doğan Cumhuriyetimiz bugün 100 Yaşında.

Cumhuriyetimizin ilanının 100 yılını coşkuyla kutladık.

Öğrencilerimiz günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı, kurtuluş dönemini canlandırdı, oratoryo sunumu yaptı, marşlar söyledi. 9. sınıf öğrencimizin zeybek oyunu programımıza renk kattı.

Bakırköy ilçesinde 100. yıl kompozisyon yarışmasında 3. olan öğrencimiz Aslınur Yılmaz'ın yazısını dinledik.

Programımıza katılan velilerimiz ve öğrencilerimizle marşlar söyledik ve Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık.

Programı hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize emekleri için tebrik eder, katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Öğretmenlerimizin bir kısmı öğrencilerimizle birlikte Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü törenlerine katıldılar. Cumhuriyet kutlamaları heryerde.