İSTANBUL / BAKIRKÖY - Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi

Mrt

2023-2024 İtibariyle kütüphanemizde bulunan kitap listemize erişmek için tıklayın.

Kütüphane'den kitap alabilme kurallarımızı görmek  için tıklayın.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretin yılı veli-öğretmen görüşme saatleri aşağıdaki tabloda olduğu gibidir.

Velilerimiz bu takvime göre okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimizle görüşme sağlayabilir.

pdf dosya olarak indirmek için tıklayın.

Ekm

2021 YKS ile üniversiteye gönderdiğimiz tüm öğrencilerimize mutlu, başarılı bir üniversite hayatı dileriz.

Bu başarıda emek vermiş olan tüm öğretmenlerimizi tebrik eder, destek veren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2020 Yılı ERASMUS+ Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) projeleri başvuruları sonuçlandı ve okulumuz proje ortağı olarak kabul edildi.

Eyl

Okulumuzda ortak bir okul kıyafeti uygulaması vardır ve 2018-2019 Eğitim Öğretim yılından itibaren üzerinde okulumuzun arması bulunan bordo t-shirt, siyah kanvas pantalon uygulamasına geçilmiştir.

Okul kıyafeti okulumuz civarındaki kırtasiyelerden temin edilebilmektedir.