Ağu

2023 YKS Sonuçlarına göre üniversiteye yerleşen öğrencilerimizi tebrik ederiz. Yeni hayatlarında başarılı ve mutlu olmalarını dileriz. 9. sınıftan 12. sınıfa kadar emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, her zaman destek veren velilerimize de teşekkür ederiz.

Tüm öğrencilerimize başarılar diler , YKBAL olarak her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz.

Tam listeye pdf olarak erişmek için tıklayın.

May

Tiyatro Kulübümüzün uzun zamandır çalışmalarına devam ettiği tiyatro oyunu "ZORAKİ TABİP" 18 Mayıs Perşembe günü Saat:12.00'de Cem Karaca Kültür Merkezi'nde seyirciyle buluşacak.

Herkesi Bekleriz!...

May

Tömer'den Sayın Mesut Karataş okulumuz öğrencilerine hızlı ve anlayarak okumada yeni stratejiler konulu seminer vermiştir. YKS sınavında anlayarak hızlı okuma konusunun çok önemli olduğunu bilen öğrencilerimiz için çok faydalı bu seminer için Sayın Mesut Karataş'a çok teşekkür ederiz.

TÖMER, Ankara Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak 1984 yılında yabancılara Türkçe öğretmek amacıyla kurulan Türkçe ve Yabancı Dil Araştırma ve Uygulama Merkezidir.

Ara

ERASMUS Ekibimizin 3. hareketliliği Kuzey Makedonya Cumhuriyeti ev sahipliğinde yapıldı ve okul grubumuzu geçtiğimiz hafta yolcu ettik.

Ara

İlçemiz adına İngilizce Hikaye Yarışması Ödül ve Sertifika töreni dereceye giren öğrenci ve öğretmenleri ile İlçe Koordinatör ögretmenimiz Yunus Erdoğan eşliğinde yapıldı.  Katılan ve emeği geçenleri yürekten kutluyoruz.

Dereceye giren öğrenciler:

1. Florya Tevfik Ercan Anadolu Lisesi - Rana Kısakol

2. Sabri Çalışkan Anadolu Lisesi - Ece Aygıroglu

3. Özel Taş Koleji - Roy Küçükçay

Kas

11 Kasım 2022 Cuma günü tüm okullarla eş zamanlı olarak biz de okulumuzda deprem tatbikatı yaptık.

Saat 10.30'da siren sesleriyle öğrencilerimiz Çök-Kapan-Tutun hareketinin ardından en kısa sürede okul tahliye planına uygun olarak okulu boşaltarak bahçe toplanma alanında toplandı.

12 Kasım 1999 Düzce depreminin yıldönümü olması sebebiyle tüm okullarda bu tatbikat gerçekleştirildi. 12 Kasım Cumartesi saat 18.57'de tüm Türkiye'de tatbikat yapılacaktır. Bu tür tatbikatlarla afete karşı bilinçlenme amaçlanmaktadır.

Eyl

19 Eylül, Mustafa Kemal Atatürk'e, 19 Eylül 1921'de TBMM tarafından "gazilik" unvanı ile "mareşallik" rütbesinin verilmesinin yıldönümü olması sebebiyle Gaziler günü olarak kutlanmakta.

19 Eylül Pazartesi günü Okulumuz Edebiyat öğretmenlerimizin düzenlediği törenle, öğrencilerimizin katılımıyla gazilerimizi andık. Okul panomuzu düzenledik.

Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Bugün 19 Eylül Gaziler Günü. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, hayattaki gazilerimizi saygıyla anıyoruz.

Ağu

2022 YKS yerleştirme sonuçlarına göre öğrencilerimizin yerleştiği bölümler aşağıdaki gibidir.

4 yılı birlikte geçirdiğimiz öğrencilerimizin hayatlarında yeni bir pencere açılıyor. Her birinin bölümlerinde önce çok mutlu sonra çok başarılı olmasını diliyoruz. 4 yıl boyunca öğrencilerimize emek veren öğretmenlerimize tüm emekleri için , destek veren tüm velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Bu yıl istediği bölüme yerleşmemiş öğrencilerimize her zaman destek vermeye hazır olduğumuzu ve hayallerine ulaşmak için çabadan vazgecmemelerini hatırlatırız.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 12. sınıflarımızın mezuniyet törenini bu hafta yaptık ve öğrencilerimizin 4 yıllık lise dönemleri sona ermiş oldu.

Önümüzdeki haftasonu üniversite sınavı için ter dökecek tüm öğrencilerimize başarılar diler, bundan sonraki hayatlarında mutlu, huzurlu, sevdikleri işi yaptıkları başarılı bir hayat dileriz.

Bu 4 yıllık süreçte öğrencilerimiz için emek veren tüm öğretmenlerimize, iş birliği için velilerimize ve tüm destekçilerimize teşekkür ederiz.

Haz

8-9 Mayıs 2022 tarihinde bu yıl ki 2. TÜBİTAK 4006 sergimizi gerçekleştirdik.

Kasım ayında gerçekleştirdiğimiz 8. TÜBİTAK 4006 sergimizin ardından proje danışmanı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte  9.TÜBİTAK 4006 sergimizi yaptık.

May

Tarih boyunca üç büyük imparatorluğa başkentlik yapmış olan tarih ve kültür şehri İstanbul'un Fatih Sultan Mehmet Han tarafından 29 Mayıs 1453'te fethedilmesinin 569. yıl dönümü kutlu olsun.

Türk ve dünya tarihinde çağ açıp çağ kapatan Fatih Sultan Mehmet Han ve bütün askerlerinin mekanı cennet olsun.

May

Öğrencilerimiz Genç Başarı Eğitim Vakfı'nın 17 Mayıs'ta Şişhane Zemin İstanbul'da düzenlemiş olduğu  "TEMİZ ENERJİ TEMİZ TEKNOLOJİ İNOVASYON KAMPI"na katıldı.