ERASMUS Proje Ortaklığımız Kabul Edildi

2020 Yılı ERASMUS+ Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) projeleri başvuruları sonuçlandı ve okulumuz proje ortağı olarak kabul edildi.

Türkiye (okulumuz)/ İtalya / İspanya / Makedonya / Letonya'nın ortak olduğu "Art is in science - Science is in art with STEM" konulu proje 2 yıl süreyle başlamış oldu.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Rahşan Karaca Tan, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Müzeyyen Alçın Mutlu, Müdür Yardımcısı Murat Çakır'ın ve öğrencilerimizin görev alacağı projede okulumuza başarılar dileriz.

Ulusal Ajans Başkanlığı'na sunulan 1202 adet proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyan içerikler değerlenedirilerek 82 projede ülkemizden 95 okul, diğer program ülkelerindeki ulusal ajanslara yapılan başvurular içinde kabul edilen 717 projede ülkemizden 779 okul hibe desteği kazanmıştır.

Bakırköy ilçesinden 5 okulun ortak olarak kabul edildiği okullar için bulunmaktan mutluyuz, süreçte görev alacak öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

29-11-2021

Yayın: 02.09.2020 - Güncelleme: 29.11.2021 15:35 - Görüntülenme: 3254